Bliv medlem

Indmeldelse


BLIV MEDLEM AF FORENINGEN ORØ FORSAMLINGSHUS


Alle med bopælsadresse eller sommerhus på Orø kan blive medlem af foreningen og forsamlingshuset. Medlemskabet er personligt og tegnes for den enkelte person.


Pris for medlemskab er kr. 100,00 pr. år (februar til februar).


Foreningens MobilePay: 771819


Foreningens bankkonto: 0520-0001026035.


Du kan indmelde dig på to måder:


  • send følgende  oplysninger sammen med din betaling: navn, adresse, email og skriv medlemsskab eller donation som reference
  • send en mail til info@oroeforsamlingshus.dk med oplysning om “navn, adresse, evt. telefonummer, e-mail-adresse

Medlemsfordele


Medlemskab af Foreningen Orø Forsamlingshus koster 100 kr./år/person,


Bestyrelsen har besluttet at give nogle medlemsfordele til visse arrangementer hvor Foreningen er arrangør eller medarrangør.


Det vil typisk være et tilbud om en lavere pris eller et andet relevant gode, som bliver oplyst i forbindelse med markedsføringen af det aktuelle arrangement.


Medlemmer, der har oplyst deres e-mailadresse, vil løbende modtage en medlemsorientering med oplysninger om arrangementer, medlemsfordele eller andre nyheder, der må forventes at have medlemmernes interesse.


Ud over at være medlem, så er eneste krav for at kunne benytte medlemsfordelene, at der er bindende forudbestilling og der samtidig betales enten via MobilePay (nr. oplyses ved hvert arrangement) eller kontant betaling ved henvendelse i Forsamlingshuset .